středa 26. října 2016

Random článek o rovnátkách, Wattpadu a nový Playlist :)

Čaues banáníčci moji!:)
Tak jste se dočkali, další článek for you! :)
Jen tak na úvod chci napsat, že se chci pouze vykecat, protože se nutně potřebuju odreagovat. :D
Takže: Teď si zapnu písničky (BTW: Playlist na konci článku. ;D) a hurá do psaní!:D
...
Ok, hotovo. :)
Začnu svými "velkými" problémy...Ehm. :D
Dneska jsem byla na kontrole na ortodoncii. Abyste byli v obraze, tak fixní rovnátka už nemám. Pouze fixní retainer (já si táák užívám trápit vás těmito pojmy xD) a alignery. (Ha! A teď jste určitě mimo,že? Muhahahá! :D)
Fájn, budu hodný človíček a mrsknu vám se obrázky...:)

Image result for fixní retainer
Snad mě neukamenujete za to, že vám se dávám obrázky cizích zubů.xD Mimochodem, moc si nestěžujte. Kdybyste věděli, co jsem si vytrpěla při hledání vhodných obrázků na výklad...Nikdy víc!...
Sorry, já fakt nenašla lepší obrázek, který by neměl problém se zdrojem...No zkrátka ten fixní retainer je ten drátek přilepený zezadu na zubech spodní čelisti.

...

Image result for alignery
A toto jsou alignery alias plastové folie. Nosí se buď na celou léčbu (to je drahý jak prase), nebo jako donosívací. (To mám já.)
A s těmi se mi povedl menší fail...Jednou jsem je sundávala a oni tak trochu křuply. Zkrátka se vpředu utvořila taková malá prasklinka. #ŠikulkaCharlotte :D
Dneska jak jsem tam byla, tak jsem se modlila, ať si toho doktor nevšimne. Nevšiml! :D Uff. Dobu nošení mi snížil z 18ti hodin na 14 hodin...Jak velkorysé. -_- Nicméně mě to pobavilo. (To bude tím, že jsem si už pěkně představovala, jak mi to sníží jen na nošení v noci...Ehm, to se nekonalo. :D Takže já se tam usmívala jak totální magor a ta jedna "sestřička" (nikdy jsem nepřišla na to, jak se jim říká xD) mi mezitím narvala mezi šestku a sedmičku takový gumový kroužek, aby tam ta sedmička měla víc místa.
Mimochodem, bolí to fakt hrozně. A vyndat to můžu až za 10 dní. :/

Hmm, teď jak jsem vám to všechno hezky vysvětlila, se cítím jako Bůh...
Ego level up! :D
.
.
.
No a teď se přiznejte, kdo jste to moje profi vysvětlování fakt přečetl?:D
.
.
.
Taky jsem byla na preventivní prohlídce u doktorky. Ale tam se už žádný fail nekonal...Oukéj no, přiznávám. Konal. xD Nejprve jsem se flákla rukou o skříňku, když jsem si oblékala mikinu a potom jsem se zase usmívala jak magor, protože jsem myslela na...Ehm, to si nechám pro sebe. Moc krásná věc na to, se s ní někomu svěřovat. :D (Pro ty, které napadlo, že mám kluka: Ne, nemám. A pro ty, co si myslí, že jsem potkala Kovyho: Ne, nepotkala... Ale POTKÁM! Já to vím! :3)
Takže krásně vyfailený den. Ale na minulý pátek to stejně nemá. :D To si necháme na jindy... :D

Image result for kovy
Ty oči, úsměv... Až ho potkám, tak se asi štěstím rozbrečím. :'3



A teď téma Wattpad.

píšu
fanfikci.
Ano.
Čtete správně. :D Jak jsem se k tomu dostala? Jednoduché. Zde příběh o tom, jak Charlottku napadlo napsat fanfikci. :)
Předevčírem (nebo včera ?) jsem četla novou kapitolu u mé oblíbené #MAVY fanfikce. To co se stalo, mě donutilo napsat osudný komentář. Tákže já tam ve stylu "na borce" napsala, že všichni autoři #MAVY fanfikcí dělají z Kovyho toho šikanovaného nebo je to obrovský smolař. (V této fanfikci si například podřezal žíly, měl nádor na mozku, uklouzl na balkóně a rozrazil si hlavu...) Můj komentář pokračoval tím, že napíšu fanfikci, ve které bude Kovy za velkého borce a hrdinu...Blbý nápad. :D
Opravdu jsem začala #MAVY fanfikci. Kovy tam sice nebude žádný namachrovaný borec, který je dokonalý a nic mu nehrozí. Nicméně NEBUDE utiskovaný! :D Toť můj cíl. :D
 Pokud vás zajímá, jak se na Wattpadu jmenuji, tak to budete mít na konci článku i s názvem fanfikce. :)
(Jestli někdo náhodou neví, co je #MAVY - Ship Martina z kanálu Jmenuju se Martin a Kovyho.
Ship = spárování. V tomto případě dvou kluků...Ano...Gay fanfikce. Ale nenechte se odradit! Já a psaní úchylných scén to k sobě jde stejně jako Láďa Hruška a luxusní večeře. :D A dost už. Pokud vás to blíž zajímá, tak si to prostě přečtete, že? :D)

Mno a teď ten playlist. :)

10) Thrift shop - Macklemore & Ryan Lewis

9) Se zblázním - Johny Machette

8) Youtuber - Kovy

7) Žijeme len raz - EGO ft. Robert Burian

6) Vstříc nekonečnům - Slza

5) Selfie bitch - Kovy

4) Fire meet gasoline - Sia

3) Balič novodobý - Zdeněk Piškula (Já ho sice ráda moc nemám, ale ta písnička mě dostala. :D)

2) Naštěstí - Pavel Callta

1) Criminal - Britney Spears

A profil na Wattpadu:
MadCheshire13

Název fanfikce:
Neoblomný | MAVY (Kovy & Martin)

Ták já doufám, že tenhle vykecávací článek jste přežili. :D No a já jdu pokračovat ve psaní fanfikce. :3


Á JEŠTĚ NĚCO! NEZAPOMEŇTE HLASOVAT PRO SVÉHO OBLÍBENÉHO YOUTUBERA (Za mě KOVYÁŠ. <3) V ANKETĚ BLOGER ROKU 2016!
Zde je odkaz: http://www.blogerroku.cz/nominovane-blogy-2016
Mimochodem, doufám že u Kovyho se hlasy potom sečtou, protože Gameballcz a Kovy je jedna a ta samá osoba... :D

So tschüs. :)

6 komentářů:

  1. Jo, to s těma rovnátkama a tak jsem přečetla celý. No, návštěvy zubaře holt někdy bolí. A prohlídky u doktorky nesnáším. Z jednoho velmi prostého důvodu. A ty fanfikce moc nechápu. Fanfikce na Martina a Kovyho. Já proti gayům nemám absolutně nic, navíc jich pár sleduju na Insta, ale měnit orientaci někomu, kdo není gay, jen proto že jsou kamarádi, mi přijde poměrně (dost) trapné. A nesmyslné. Psaní vlastních příběhů, klidně třeba o monsterkách nebo everkách, kde tudíž nebudou pisatelem smyšlené postavy, je bezva. Ale psaní fanfikcí na YouTubery a podobně? Podle mě je to zbytečné. Ale možná se aspoň mrknu na tu tvoji. A v té anketě musíš dát své telefonní číslo? To je na prd. Ne že by mi to vadilo, ale tolik údajů se mi vypisovat nechce. A z toho playlistu mám poměrně ráda Criminal a Vstříc nekonečnům je skvělé. A ten Balič novodobý.. Mám na to svůj názor. Ale jinak mi Zdeněk Piškula nevadí, s Veronikou jsou ve StarDance super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvůj názor na fanfikce ti neberu. Jen chci dodat, že Martin se jednou v komentářích vyjádřil tak, že lidi to už přehání s tím shipem (v komentářích na YT například) a že by byl radši, kdyby o něm psali, jak (cituji:) ,,Spím s nějakou holkou než s nejlepším kámošem." Přesně takové ty mega odporně úchylné fanfikce se mi příčí. Proto chci psát takovou, ve které ten ship bude hezký a rozkošný. A žádné úchylárny. :D Včera jsem si podruhé přečetla právě takovou hezkou fanfikci a abych byla upřímná, dojalo mě to. Což je taky menší důvod, proč jsem se rozhodla pro něco takového.:)

      Vymazat
  2. Taky jsem měla rovnátka, kvůli dolnímu předkusu, ale o takovýchto rovnátkách jsem v životě neslyšela.
    Přečetla jsem slovo po slově celý článek;)
    Některé fanfikce jsou fajn. Ta tvoje vipadá taky moc hezky:)
    A až budu mít čas, tak Kovymu dám hlás taky;)
    Playlist je super:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem dostala od zubařky doporučení na rovnátka, tak jsme tam s mamkou jely a ten chlap mi pořád vykládal že mám moc malé dvojky a že by tam rovnátka nedržely. Řekl nám ať přijedem za rok, a dobře věděl proč - šel do důchodu :-P
    Já wattpad nemám, a Kovyho na YouTube nesleduju.
    Playlist je super, Fire meet Gasoline je super písnička.

    OdpovědětVymazat
  4. Nooo, článek jsem četla už před pár dny, ale byla jsem líná napsat koment a teď už se mi taky nechce moc číst...no co xD. Ehm, nemám Wattpad, aaa ani si ho neplánuju založit...Kovy je super, vlastně...zítra je neděle :D. A rovnátka? Já mám zuby poněkud křivější, ale rovnátka vytrvale odmítám :P.

    OdpovědětVymazat
  5. Já rovnátka naštěstí mít nebudu, sice mám jeden upíří tesák (já pořád vím, že jsem upír xD) ale museli by mi kvůli rovnátkům trhat 6tku, takže já nechci, aby mi trhali zdravý zub.
    Kovyho mám ráda, je to můj nejoblíbenější jůtůber, ještě s Martinem.
    Wattpad máám, na fanfikci se kouknu. Já osobně MAVY fanfikce čtu moc ráda, protože obdivuju, jak to mají ti "pisatelé" mjí dobře promyšlené (všechny společné cesty atd.). Osobně ale moc nevěřím tomu, že by byli gayové.
    Playlist je hezký, Criminal od Britney Spears mám ráda. Já ale teď poslední dobou poslouchám spíš smutné písničky, ale Criminal takyy.

    OdpovědětVymazat